به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان، منصور حسین پور گفت: به دلیل غنی بودن کوهستانهای این شهرستان از گیاهان دارویی و امسال با بارندگی در مناطق کوهستانی آن، برداشت گیاهان دارویی نسبت به سالهای گذشته 10درصد افزایش داشت .
وی خاطرنشان کرد: درمناطق کوهستانی ریگان انواع گیاهان دارویی وجود دارد که در صورت سرمایه گذاری در این مناطق، ریگان به قطب تولید گیاهان دارویی استان تبدیل خواهد شد.
حسین پور با اشاره به اینکه در قالب طرح بین المللی جف اقداماتی در مناطق کوهستانی این شهرستان به منظور احیای گیاهان دارویی انجام شده است، افزود: با زیر کشت بردن این گیاهان در مناطق کوهستانی افزایش تولید را در منطقه خواهیم داشت .
سرپرست فرمانداری ریگان اعلام کرد: سالیانه بیش از 7تن گیاه دارویی در این شهرستان تولید میشود که امسال به دلیل بارندگیها این مقدار با 10درصد افزایش همراه بود .
حسین پور افزود:کوهستانهای این شهرستان غنی از زیره کوهی است که عطر وبویی خاص دارند و امسال برداشت این گیاه دارویی تأثیر به سزایی در اقتصاد ساکنان این مناطق داشت.
وی خاطرنشان کرد: بارندگیهای پارسال در منطقه موجب افزایش زیره در مناطق کوهستانی ریگان شد.
سرپرست فرمانداری ریگان افزود: قبل از خشکسالی به دلیل شرایط آب و هوایی مساعد بیش از نیم تن زیره در مناطق کوهستانی ریگان برداشت و این امر موجب رونق اقتصادی در این مناطق میشد.
حسین پور خاطر نشان کرد: به دلیل بارندگیها وشرایط آب وهوایی پیش بینی میشود امسال بیش از 100کیلوگرم زیره از این مناطق برداشت شود.
وی گفت: بیشترین گیاهان دارویی شامل،کلپوره، درمنه، کثور، آویشن، زیره و انغوزه هستند که سبب رونق اقتصاد اهالی مناطق عشایری این منطقه شده است.
سرپرست فرمانداری ریگان گفت: کسانی که قصد سرمایه گذاری در زمینه گیاهان دارویی در این منطقه را دارند می توانند با مراجعه به دبیرخانه مثلث توسعه اقتصادی طرح خود را به این دبیرخانه ارائه کنند.
برداشت گیاهان دارویی در شهرستان ریگان از اواخر اردیبهشت آغاز می شود و تا اواسط شهریور ادامه دارد.