به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، وفایی در ادامه افزود: این تعداد جوجه طی 56 روزآینده به وزن دو کیلو 700 گرم می رسند و به سه کشتارگاه در سطح استان مرکزی فرستاده خواهند شد.
وی اظهار داشت: صاحبان واحدهای تولیدی مرغ پرورشی در شهرستان محلات هر قطعه جوجه را به قیمت17هزار ریال ازواحدهای تولید جوجه در شهرهای ارومیه، گیلان، آذربایجان غربی وشرقی خریداری می کنند.
مسوول امور دام جهاد کشاورزی محلات گفت: 80 درصد از گوشت تولیدی واحدهای مرغداری شهرستان محلات به تهران ارسال و در بازار فرآورده های پروتئینی به دست مصرف کنندگان می رسد.
وفایی ارتقاء شاخص های بهداشتی را در واحدهای پروشی از عوامل موثر در افزایش میران جوجه ریزی دانست و گفت: نظارت های بهداشتی دامپزشکی در طول دوره پروش و همکاری صاحبان این واحدها با دامپزشکی می تواند سبب رشد صنعت تولید گوشت سفید و بازگشت مطلوب سرمایه باشد.
گفتنی است، سالانه از 53 واحد مرغداری در محلات پنج هزار و 800 تن گوشت مرغ تولید می شود./س