مصرف آجیل به غیر از ایام نوروز به اندازه یک تا دو مشت به افراد توصیه می‌شود.

خدیجه رحمانی، کار‌شناس ارشد تغذیه درگفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از آجیل‌ها نه تنها در طول ایام نوروز بلکه در همه روزهای سال ممنوعیتی ندارند. 

وی گفت: پسته، بادام، بادام زمینی و فندق بیشتر توصیه می‌شوند که به صورت عادی روزی یک مشت و یا سی الی چهل گرم آجیل مصرف شود. 

وی اظهار داشت: حتی از یک تا دو مشت آجیل در روز مشکلی برای افراد ایجاد نمی‌کند و توصیه می‌شود در هر روز از سال در هر سنی چه دیابتی و چه غیر دیابتی یک مشت آجیل مصرف کنند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: آجیل ، نوروز ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.