خدیجه رحمانی، کارشناس ارشد تغذیه درگفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از آجیلها نه تنها در طول ایام نوروز بلکه در همه روزهای سال ممنوعیتی ندارند.
وی گفت: پسته، بادام، بادام زمینی و فندق بیشتر توصیه میشوند که به صورت عادی روزی یک مشت و یا سی الی چهل گرم آجیل مصرف شود.
وی اظهار داشت: حتی از یک تا دو مشت آجیل در روز مشکلی برای افراد ایجاد نمیکند و توصیه میشود در هر روز از سال در هر سنی چه دیابتی و چه غیر دیابتی یک مشت آجیل مصرف کنند.
انتهای پیام/