به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ آرش اظهار کرد: دفع نخاله ساختمانی یکی از مشکلات بزرگ شهرداریهاست که برای رفع آن باید بر دفع کنندگان نخاله نظارت کرد، و به این دلیل ساماندهی وانتبارهای شوشتر را در دستور کار قرار دادهایم.
وی با اشاره به تعداد وانتبارهای شوشتر گفت: در سطح شهر شوشتر بیش از 200 وانتبار وجود دارد که با ساماندهی این تعداد میتوان به خوبی بر دفع صحیح و کارشناسی نخاله نظارت کرد و از دفع نادرست و در مکانهای غیرمجاز جلوگیری کرد.
شهردار شوشتر با اشاره به اینکه شهرداری شوشتر برای پاکسازی نخالههای دفع شده در سطح شهر زمان و هزینه زیادی متحمل میشود، افزود: هر ساله شهرداری شوشتر هزینه زیادی برای پاکسازی محلهایی که به غلط محل دفع نخاله شدهاند، پرداخت میکند و باید از همه ظرفیت شورای اسلامی شهر و شهرداری برای این مهم استفاده شود.
وی گفت: شهرداری شوشتر در برون سپاری، قدری جوان و کمتجربه است و باید در این بین آزمون و خطا کند تا تجربه مناسبی کسب شود و به این دلیل شهرداری شوشتر میکوشد تا بهترین قرارداد را با پیمانکاران داوطلب در این زمینه منعقد کند.
شهردار شوشتر افزود: شهر شوشتر شهری تاریخی و دارای آثار تاریخی متعددی است و نباید در هر گوشه این شهر تاریخی نخاله ساختمانی به روشی کاملا غیر اصولی دفع شده باشد.
وی در پایان بیان کرد: این مهم را به بخش خصوصی سپرده ایم زیرا شهرداری باید در این بین وظیفه نظارتی ایفا کند./ش