به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، قنبری گفت: برای جلوگیری از اثرات منفی افراط در مصرف این گیاه دارویی باید زیر نظر پزشک متخصص طب سنتی مصرف شود.
وی یادآور شد: نعناع فلفلی از قدیم مورد استفاده مردم ایران بوده و اما آنچه که علاوه بر ذائقه مردم ایران تغییر نیافته است گونه ای است که عمدتا به عنوان مکمل غذایی و ادویه در سبد غذایی خانواده ایرانی وجود دارد.
قنبری ادامه داد: امروزه مطالعات متعدد به همراه فعالیت های اصلاحی در جهت بهبود و افزایش سنتز متابولیت های ثانویه باعث به وجود آمدن انواع ارقام اصلاحی و هیبریدی شده است که در جایگاه مکمل غذایی می توانند نقشی تعیین کننده در جهت رفع نیازهای روزانه افراد و رفع عارضه های ناشی از مصرف انواع غذاهای آماده و فست فود باشد.
مهدی قنبری افزود: یکی از ارقام اصلاح شده بین گونه ای گیاهان دارویی، نعناع فلفلی می باشد که طعم نسبتا تلخ و بوی تند این گیاه علت انتخاب اسم آن می باشد.
وی تشریح کرد: مزه بسیار منحصر به فرد نعناع فلفلی به همراه سایر سبزیجات به صورت مشخصی می تواند تا حدودی نیاز روزانه به فیبر، ویتامین آ – ث و آهن را رفع کند.
قنبری از فواید مصرف نعناع فلفلی به صورت تازه خوری به بهبود سوء هاضمه، سوزش معده و کاهش حساست روده ای اشاره کرد. /ب