در کشور ایران شیرهای کم لاکتوز وجود دارد که برای سلامتی مفید است.

دکتر ناصر ابراهیمی دریانی فوق تخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: روده ی باریک دارای پرزی است به نام لاکتوز که شیر را به گلوکز برای هضم بهتر تبدیل می کند و باعث جذب آنزیم های داخل شیر می شود.
 
وی اظهار داشت: در کشورهای آسیایی 50 درصد بیشتر افراد به طور مادرزادی شیر را نمی توانند هضم کنند و افرادی هم که دچار عفونت‌های ویروسی یا اسهال خونی هستند و همچنین اختلال جذب دارند هم شیر نمی تواند جذب بدن شان شود.
 
دکتر ابراهیمی دریانی با بیان اینکه این ماده ی غذایی سرشار از کلسیم است افزود: مصرف آن به ویژه برای بانوان بسیار ضروری است و نباید این ماده را از زنجیره ی غذایی حذف کرد اما برای جذب بهتر آن یک ربع قبل از مصرف شیر قرص های لاکتیک یا لبنیات به خصوص مانند ماست، پنیر یا کشک مصرف کرد.
 
وی در پایان افزود: این افراد لبنیاتی همچون خامه را نباید مصرف کنند و مصرف سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم بروکلی برای این بیماران بسیار مفید است./

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.