حساسيت به قند شير به صورت طبيعي در برخي افراد وجود دارد اين حساسيت در اثر عدم ترشح آنزيم لاکتاز در روده ي انسان به وجود مي آيد و در دستگاه گوارش باقي مي ماند.

دکتر پيام فرهبخش متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کنار گذاشتن شير بعد از دوران کودکي باعث عدم تحمل لاکتوز در بدن مي شود اگر افراد مصرف شير را با مقدار کم شروع کنند و به تدريج ادامه دهند بدن آنها لاکتوز را قبول خواهد کرد.

وي افزود: عوامل ژنتيکي و محيطي در مصرف لاکتوز دخيل است اگر افراد به صورت مداوم شير مصرف کنند ژن لاکتوز هرگز در آنها خاموش نمي شود.

دکتر فرهبخش خاطر نشان کرد: افرادي که بدن آنها لاکتوز شير را هضم نيم کنند مي توانند شير سويا، ماست و قرص‌هايي به نام لاکساز که آنزيم لاکتوز مصنوعي را دارد جايگزين آن کند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.