به گزارش
سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران در « همایش نقش مصرف شیر و فرآورده های آن در سلامتی» با اشاره به ارزش بالای پروتئین موجود در شیر، افزود: لاکتوز موجود در شیر در جذب و برداشت منیزیوم بدن موثر است و وجود ویتامین های A، B، C، D و E در شیر می تواند علاوه بر رفع نیازهای روزمره بدن به کمبودهای بدن در جذب این فرآورده ها و سایر املاح و مواد موجود در شیر کمک کند.
دکتر مسعود کیمیاگر با تکذیب تاثیر شیر در جنسیت نوزادان افزود: تاکنون هیچ مقاله علمی مورد تاییدی که بتواند تاثیر شیر را در جنسیت نوزادان ثابت کند چاپ نشده و شایعات موجود، جنبه علمی ندارند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران بیان کرد: سیاست گذاری در خصوص تعادل بخشی به بازار و حمایت از حقوق متقابل تولیدکننده و مصرف کننده و همچنین ایجاد شورای عالی غذا و تغذیه به منظور برنامه ریزی کلان در خصوص این ماده مهم غذایی ضروری است.
وی گفت: با زور نمی توان قیمت های تولید شیر را کنترل کرد، بلکه باید با هدف گذاری میان مدت و بلندمدت و فرهنگ سازی مناسب، بستر لازم به منظور تبیین جایگاه شیر در سبد غذایی خانوار را تعریف کرد.
دکتر کیمیاگر ادامه داد: وجود بیوتین،
اسید فولیک، ریبوفلاوین، املاح معدنی، کلسیم، منیزیم، آهن، ید و روی در شیر می تواند بسیاری از کاستی هایی که انسان امروزی با زندگی صنعتی بدان نیازمند است را برطرف کند.
وی در پایان تصریح کرد: اعتدال در مصرف شیر و فرآورده های آن نیاز است و با توجه به فرآورده های گوناگون شیر می توان مواد مورد نیاز بدن را از هر یک از فرآورده ها به راحتی دریافت کرد./عط