آیین نامه معطر سازی چای در گیلان تدوین شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان با بیان اینکه تولید چای اسانس‌دار در کشور از ورود چای خارجی جلوگیری می‌کند، گفت: پارک علم و فناوری و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این طرح با موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان همکاری می کند.

محمدعلی یوسفی با اشاره به اینکه اسانس های مورد استفاده در چای باید به تایید وزارت بهداشت برسد افزود : ماندگاری چای تا سه سال موجب اسانس‌پذیری بیشتر این محصول است . /ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.