معاون گردشگری استان کرمان گفت: وجود جاذبه‌های گردشگری تنها به عنوان یکی از معیارهای ورود گردشگر به یک کشور مطرح می شود و در نهایت تبلیغات، تسهیلات و سیاست‌های کلی کشور است که سهم عمده جذب گردشگر را به خود اختصاص می دهد.

معین افضل معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان  در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با اشاره به پتانسیل های گردشگری این استان گفت: از جمله جاذبه‌های دیدنی استان کرمان کویر شهداد و بخشی از کویر لوت و قسمت‌های مرکزی کویر لوت است که به کلوت‌های شهداد معروف است.

کلوت های شهداد بی نظیرترین عارضه کلوخی دنیا را در خود جای داده، که هر ساله در فصول سرد پاییز و زمستان گردشگران را به سوی خود می کشاند.

**کرمان، کویر نیست

وی ادامه داد : بر خلاف تصور عمومی جدای از بافت کویری جغرافیای کرمان، 60 درصد مساحت استان متشکل از کوهستان ها است، که در فصل گرم سال مسیر های تابستانی کرمان را تشکیل می دهند.

وی تصریح کرد : در فصل تابستان مسیر سیرج ، باغ شاهزاده ماهان که عنوان باغ اصیل ایرانی و همچنین روستای صخره ای دستکنده میمند با قدمت هفت هزار ساله و ... گردشگران را به سوی خود جذب می کند.

**50 درصد از "ارگ بم" قابل بازدید است

معاون گردشگری استان کرمان با بیان اینکه زلزله مخرب سال 82، تخریب 70 درصدی ارگ بم را به همراه داشته است، خاطرنشان کرد: با همت سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هم اکنون بیش از 50 درصد ارگ بم بازسازی شده و قابل بازدید است.

افضل در ادامه با اشاره به فهرست 680 اثر تاریخی ثبت شده در استان پهناور کرمان گفت: ارگ راین بعد از ارگ بم به عنوان بزرگترین بنای خشتی بعد از ارگ بم، خانه حاج آقا علی بزرگترین خانه خشتی جهان در رفسنجان و ... از جمله جاذبه های شناخته شده کرمان در عرصه ملی و بین المللی می باشند ولی وجود جاذبه‌های گردشگری تنها به عنوان یکی از معیارهای ورود گردشگر به یک کشور مطرح می شود و در نهایت تبلیغات، تسهیلات و سیاست‌های کلی کشور است که سهم عمده جذب گردشگر را به خود اختصاص می دهد.

وی تلاش های صورت گرفته در خصوص حضور در فضای مجازی از طریق راه اندازی وبسایت سه زبانه معرفی جاذبه های گردشگری، وجود 165 راهنمای رسمی گردشگران و همچنین تسهیل جریان سرمایه گذاری و توسعه هتل های 2 تا 5 ستاره منطقه را در طی سال های اخیر با هدف توسعه زیرساخت های استان کرمان را گامی موثر در جهت توسعه صنعت گردشگری دانست و خاطر نشان کرد: توسعه صنعت گردشگری و حضور موثر در بازار های بین المللی نيازمند برنامه‌ريزي و سرمايه‌گذاري بلندمدت است،که با ايجاد بسترهاي مناسب، توسعه پایدار صنعت گردشگری را به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام//
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار