عوامل بسياري در افزايش فشارخون مؤثر هستند اما نقش برخي از عوامل مؤثر است كه براي آشنايي با آن ها اين گزارش را تا پايان بخوانيد.

محمدرضا وفا، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در افرادي كه دچار پرفشاري خون ثانويه كه بيشتر مربوط به خارج از بدن و الگوي غذايي است مهم ترين عوامل تأثيرگذار بر روي آن مصرف املاح به ويژه سديم است.

وي در ادامه گفت: در خيلي مواقع ممكن است املاحي از جمله پتاسيم، كلسيم، منيزيم و ساير املاح هم تأثير گذار باشد.

وي با اشاره به اينكه در برخي از موارد ممكن است به دليل مشكلات كليدي باشد، تصريح كرد: اين مشكلات كليوي ممكن است باعث احتباس آب شود و خيلي از اين املاح مي تواند مشكل ساز باشد.

دكتر وفا، با بيان اينكه بايد در ابتدا علت پر فشار خوني مشخص شود، خاطرنشان كرد: اگر علت پرفشارخوني مربوط به بيماري هاي داخلي و كليوي نيست بايد در الگوي غذايي بيشتر از همه مراقب نمك و سديم باشند./ح

برچسب ها: فشارخون ، نمک ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.