به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران ؛ اصغر نقشی اظهار داشت: خیار سرشار از ویتامینهای ب، آ، ث و املاحی مانند منگنز، کربناتکلسیم و سلولز است و چربی اندکی دارد این میوه از نظر طب سنتی طبع سرد دارد و به هضم غذا کمک میکند.
وی ادامه داد: ثابت شده خیار برای افرادی که از بیماریهای دندان و لثه بهخصوص چرک دندان رنج میبرند، مفید است.
نقشی با اشاره به تاثیر خیار در برطرف کردن چین و چروک صورت گفت: خیار چین و چروکهای صورت را از بین میبرد و صورت را جوان میکند و جوشانده آن برای پوستهای چرب و مالیدن آن بر روی لکههای صورت مفید است.
کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی یادآور شد: وجود آنزیمی به نام «ارپسین» در خیار به هضم پروتئین کمک میکند.
وی با اشاره به رهایی از التهاب بدن در گرما با استفاده از خیار گفت: با گذاشتن خیار روی پوست در روزهای گرم تابستان، میتوان گرما و التهاب بدن را کاهش داد.
کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی افزود: خوردن خیار با پوست بهخصوص اگر تازه نباشد دیر هضم بوده و باد معده و قولنج ایجاد میکند.