هويج ماده غذايي است كه سرشار از ويتامين A، نشاسته، قند و كالري بوده و مي تواند بخشي از نياز بدن را تأمين كند.

تيرنگ نيستاني، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: هويج ماده غذايي است كه سرشار از ويتامين A بوده و به دليل دارا بودن كربوهيدرات نشاسته، قند و كالري بالا مي تواند بخشي از نياز بدن را تأمين كند.

وي ادامه داد: كودكي كه به دليل كمبود ويتامين A دچار مشكل بينايي شده، مي تواند از هويج اين انتظار را داشته باشد كه به عنوان يك درمان كمكي عمل كند، اما هيچگاه از يك ماده غذايي انتظار معجزه نداشته باشيد.

نيستاني، تصريح كرد: مصرف هويج به افرادي كه مبتلا به ديابت هستند، توصيه نمي شود (به ويژه هويج پخته) چرا كه حاوي قند فراواني است و بهتر است در حد متعادل با توصيه هاي متخصص تغذيه مصرف شود.

وي با توصيه به مصرف هويج در كودكان افزود: بهتر است در كنار ظرف غذايي كودك مقداري هويج كه در روغن زيتون و يا كره تفت داده شده باشد، نهادينه شود و ضائقه كودك را به مصرف ماده غذايي سالمي مانند آب هويج عادت دهيم.

وي خاطرنشان كرد: مصرف هويج به عنوان ميان وعده عادت پسنديده اي است، اما به دليل كالري بالا به افرادي كه دچار اضافه وزن هستند، توصيه نمي شود./ح

برچسب ها: هویج ، دیابت ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.