ساعدی
متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: قند اصلی شیر
لاکتوز می باشد این قند باید در دستگاه گوارش شکسته شود و به دو قند دیگر
به نام گلوکز و گالاکتوز تبدیل شود.
وی افزود: این قندها جذب شدنی هستند عملکرد متابولیکی خودشان را انجام می دهند.
وی
عنوان کرد: در تمامی افراد آنزیمی وجود دارد برای شکستن این آنزیم ها ولی
در برخی از افراد آنزیمی به نام لاکتاز وجود ندارد و باعث می شود این افراد
لاکتوز را در دستگاه گوارشی بشکنند و زمانی که توان شکستن این آنزیم را
ندارند، قطعا لاکتوزی که در شیر وجود دارد به صورت اولیه باقی می ماند.
وی
خاطرنشان کرد: لاکتوز موجود در شیر به دلیل اینکه قابل جذب نیست باعث بروز
مشکلات دستگاه گوارشی مثل اسهال، دردهای شکمی می باشد که باعث افزایش
حرکات دستگاه گوارشی می شود و در این صورت است که تحمل این مشکلات برای
افراد سخت است./ع2