يک فعال حقوق بشر در کويت اعلام کرد يک تبعه سعودي در دادگاهي در کويت به جرم توهين به امير در توييتر به پنج سال زندان محکوم شد.

به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري فرانسه ، اين نخستين خارجي است که به سبب توهين به شيخ صباح الاحمد الصباح امير کويت، محکوم شده است.
محمد الحميدي مدير سازمان حقوق بشر کويت تصريح کرد عبدالعزيز المطيري  دانشجوي جوان سعودي به زندان و اخراج از کويت محکوم شد. او مي تواند در خصوص اين حکم درخواست تجديد نظر کند.
 شمار زيادي از مخالفان و فعالان اينترنتي کويت به سبب سخنان توهين آميز عليه امير اين شيخ نشين ثروتمند نفتي به زندان محکوم شده اند.
اوايل آوريل،  مسلم البرک يکي از چهره هاي مخالفان و نماينده سابق پارلمان به سبب همين اتهام به پنج سال زندان محکوم شد.
صدور اين حکم  تظاهرات طرفداران و انتقادهاي سازمان هاي بين المللي مدافع حقوق بشر  را در پي داشت.





برچسب ها: بین الملل ، کویت ، عربستان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار