به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران مشهد ،جعفر عطارباشی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در راستای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو، با توجه به پیگیریهای انجام شده، تا بهحال تعداد 17 کشتارگاه دام استان به اتاق سرد مجهز شدهاند و این روند با شدت بیشتری در سال جاری در حال پیگیری است و امیدواریم با همکاری سایر نهادهای ذیربط، تمامی کشتارگاههای دام استان به این امکانات مجهز شوند.
وی افزود: نگهداری لاشههای گوشت استحصالی در اتاق سرد به مدت 24 ساعت سبب غیرفعال شدن بسیاری از عوامل بیماریزا، از جمله ویروس بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو میشود و بر این اساس، سالمسازی گوشت روند مطلوبی طی میکند.
عطارباشی ادامه داد: برای مقابله با بروز احتمالی بیماری یاد شده و سایر بیماریها، علاوه بر اقدامات پیشگیرانه، آموزش افراد مرتبط و مخاطبان در جامعه هدف، نقش بسیار مهمی دارد، بنابراین در این جهت اداره کل دامپزشکی استان، علاوه بر سمپاشی دامها و اماکن نگهداری آنها، آموزش دامداران، کارشناسان، پرسنل صنوف کشتارگاه، بستهبندی، حمل گوشت و دیگر صنایع وابسته را انجام داده و این مهم در سال جاری نیز با قوت بیشتری ادامه مییابد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خراسانرضوی عدم رعایت بهداشت در تماس با دام زنده و ترشحات آن را از جمله عوامل مهم در انتقال بیماری فوق در افراد دانست و از تمام شهروندان خواست تا از هرگونه کشتار دام، خارج از کشتارگاه و در منازل و معابر عمومی اجتناب کرده و سلامت شهروندان را به مخاطره نیندازند/س