مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد زنان باردار به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کند.

 به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران و به نقل از گوگل هلث زرشک و زعفران برای زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و سقط کودکشان را به دنبال دارد.
 
در طی آزمایشاتی که روی 150 زن انجام شد دانشمندان دریافته اند کسانی که در سه ماهه اول بارداری زرشک ،زعفران مصرف می کنند جان کودکشان در خطر  میافتد و دچار زایمان زودرس نیز می شوند.

نتایج تحقیقات پژوهشگران حاکی است که این دارو سبب انقباض عضله ها می شود و حتی مصرف آن تنفس مادران را نیز با مشکل دچار می کند./ح


برچسب ها: بارداری ، زعفران ، زرشک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار