عباسعلی
ملکشاهی متخصص بیماری های عفونی در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه
خبرنگاران تصریح کرد: نقش تغذیه در ابتلا یا پیشگیری از بیماری های عفونی
بر کسی پوشیده نیست، اما بسیاری از افراد به این موضوع توجه کافی ندارند.
وی
افزود: مبتلایان به بیماری های مزمن عفونی و افرادی که مبتلا به یک بیماری
مزمن بوده و عفونت نیز یک عارضه ثانویه در آنها است، بیش از دیگران در
معرض لاغری و تحلیل قوای جسمانی هستند.
ملکشاهی با بیان اینکه نقش
عوامل انسانی در ایجاد لاغری در بیماری های مزمن عفونی بسیار پررنگ است،
تاکید کرد: لاغری و کاهش قدرت عضلانی در افراد مبتلا به بیماری های مزمن
عفونی، پیش از آنکه به دلیل بیماری آنها و برخی از درمان ها باشد، مربوط به
پرهیزهای نامناسب غذایی و سوء تغذیه است.
وی با اشاره به اینکه باید
در هر شرایطی به مبتلایان به بیماری های عفونی غذای کافی رسانده شود، خاطر
نشان کرد: اگر چه لازم است افراد مبتلا به بیماری های عفونی از مصرف برخی
از مواد غذایی پرهیز کنند، اما باید نیاز بدنی خود را با مصرف سایر غذاهای
مفید جبران کنند تا اینکه دچار عوارض پرهیز های نامناسب غذایی و سوء تغذیه
نشود. /ع2