بروز سرطان وابسته به عوامل مختلفی است که از مهم ترین آن ها می توان به تغذیه نامناسب و عوامل ژنتیکی اشاره کرد.

سید مهدی جلالی متخصص جراحی و لاپراسکوپی در گفتگو با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت:  سرطان بیماری است که در آن سلول های بدن در یک تومور بدخیم به طور غیرعادی تقسیم و کسیر شده که موجب نابودی بافت های سالم می شود.
 
وی با بیان این که ژنتیک در بروز سرطان موثر است تصریح کرد: با کنترل عوامل بیرونی می توان بروز سرطان از طریق ژنتیک را کاهش داد.
 
وی به عوامل ایجاد سرطان اشاره کرد و افزود: تغییر سبک زندگی، تغذیه نامناسب، استفاده از غذاهای پرچرب، کنسرو شده، فست فود ها از عوامل موثر در بروز سرطان ها هستند.
 
وی همچنین تصریح کرد: آلودگی هوا، سیگار، کم تحرکی، الکل، غذاهای حاوی مواد افزودنی می توانند موجب بروز انواع سرطان شوند.
 
وی خاطر نشان کرد: با ورزش کردن و تغذیه مناسب می توان درصد ابتلا به این بیماری را کاهش داد.
 
وی در پایان توصیه کرد: در ایام نوروز فعالیت بدنی کاهش می یابد افراد باید مراقب تغذیه خود باشند.
برچسب ها: غذا ، کنسرو ، سرطان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار