جرم دندان با مسواک زدن پاک نمی شود و تنها از طریق جرم گیری از بین می برد.


یداله شایسته متخصص دندانپزشکی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران ضمن بیان اینکه جرم دندان با مسواک زدن پاک نمی شود گفت: جرم اگر برطرف نشود موجب بدبویی دهان می شود و علاوه بر آسیب رساندن به لثه به بافت های نگهدارنده دندان نیز آسیب می رساند و در واقع محلی برای تجمع و تکثیر میکروب های پوسیدگی زا است.
 
وي گفت: لایه نازکی از مواد آلی پس از مصرف مواد غذایی روی دندان ها رسوب می کند.

این لایه نازک، پلاک میکروبی است که یک لایه بی رنگ و چسبیده ای از بزاق است که حاوی مقادیری از خرده های غذایی است.

این لایه با مسواک زدن روزانه، برطرف می شود ولی اگر به مدت طولانی به رعایت بهداشت دهان و دندان در مراحل اولیه توجه نشود به تدریج سبب تشکیل جرم بر روی دندان می شود.

وی به برطرف نشدن جرم با مسواک زدن اشاره و تصریح کرد: زمانی که بیمار جرم و یا ترشحات چرکی را در داخل دهان خود احساس کند برای رفع آن باید به دندانپزشک مراجعه نماید زیرا تنها از طریق جرم گیری برطرف می شود.

وی ادامه داد: البته بیماران قلبی، عروقی، دیابتی های پیشرفته برای جرم گیری باید احتیاط کنند.
 
شایسته در مورد تفاوت جرم گیری با سفیدکننده اضافه کرد: هدف از جرم گیری، سفید کردن دندان نیست بلکه پاک کردن سطوح دندان از جرم و میکروبهای موجود روی دندان است با جرم گیری تعداد میکروب های حاضر در دهان کاهش می یابد.

وی در پایان توصیه کرد: دقت در مسواک زدن رسوب جرم روی دندان را به حداقل می رساند ولی سالی یک بار جرم گیری کردن از ضروریات است.

برچسب ها: جرم ، دندان ، مسواک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار