عضو هيات علمي دانشگاه شهيد بهشتي گفت: آلرژي‌هاي غذايي در همه دنيا روندي افزايشي دارند که 8 درصد کودکان از آن رنج مي‌برند.

دکتر منصور بهرامي عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران با بيان اينکه شيوع آلرژي‌هاي غذايي در همه کشورها در حال افزايش است گفت: حدود 8 درصد کودکان از آلرژي‌هاي غذايي رنج مي‌برند.

وي با اشاره به اينکه شير گاو، تخم مرغ، بادام زميني، سويا، گندم، ماهي و بادام درختي مهمترين عوامل بروز آلرژن‌هاي غذايي هستند افزود: مهمترين تظاهرات آلرژي‌هاي غذايي در دستگاه تنفسي شامل آسم، کهير، درماتيت آتوپيک هستند.

اين متخصص کودکان يادآور شد: علائم آلرژي‌هاي غذايي سريع بروز مي‌کند که شامل آبريزش بيني، ريزش اشک همراه با التهاب ملتحمه، عطسه، خارش چشم و بيني  هستند.

وي تصريح کرد: حساسيت به آجيل‌ها نيز مي‌تواند در آينده موجب بروز مشکلات تنفسي و آسم شود.

دکتر منصور بهرامي در ادامه با بيان اينکه غذاهايي که موجب بروز علائم تنفسي ميشوند معمولا همراه علائم پوستي و گوارشي هستند تصريح کرد: کودکان مبتلا به آلرژي غذايي در آينده ممکن است مبتلا به آسم شوند./ع2
برچسب ها: آلرژی ، غذایی ، خارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.