وی با بیان اینکه میزان شیوع آلرژی به گندم در بالغین تقریبا دو برابر کودکان است تصریح کرد: دانه گندم دارای پروتینی های مختلفی است که می توانند حساسیت زایی ایجاد نمایند .
این دانشیار دانشگاه ازاد اسلامی یادآور شد : واکنش حساسیت زایی به گندم در بدن انسان را می توان به دو گروه اصلی تقسیم کرد که در گروه اول آلرژیک به گندم مشابه سایر آلرژن ها است که معمولا بعد از چند دقیقه از مصرف شروع می شود که عموما عمر کوتاهی داشته و در مدت دو ساعت از بین می روند .
وی علائم این حساسیت را شامل تهوع ، استفراغ ، درد شکم و اسهال دانست و گفت : علائم دهانی به صورت خارش ، تورم لب ها و سوزش دهان نیز ممکن است در این حساسیت بروز نماید .
دکتر شفق اظهار کرد: شوک آنافیلاکسی نیز از دیگر تظاهران نادر و در عین حال کشنده به گندم است که به صورت علائم انسداد راههای فوقانی ناشی از التهاب ، کاهش فشار خون بروز می کند که در موراید حتی ممکن است این نوع آلرژی از طریق آغشته بودن بسیار اندک این ماده غذایی به آرد گندم بروز نماید./ع2