سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: فرهنگیانی که در مهر سال ۱۴۰۰ بازنشسته شده اند، در احکام رتبه‌بندی قرار گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ نرگس امام‌جمعه علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش،گفت: «فرهنگیانی که در مهر سال ۱۴۰۰ بازنشسته شده اند، در احکام رتبه‌بندی قرار گرفتند.»

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران با بیان این که وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به فرهنگیان بازنشسته‌ای که در سال ۱۴۰۰ بازنشسته شده بودند، فرصت اعتراض به احکام رتبه‌بندی را داده است، افزود: «در سال ۱۴۰۲ نیز به شاغلین و بازنشستگان فرهنگی فرصت اعتراض به احکام رتبه‌بندی داده شد و ۵۷۲ هزار نفر نسبت به رتبه خود اعتراض کردند.»

علی فرهادی ادامه داد: «اعتراضات فرهنگیان بازنشسته مهر ۱۴۰۰ که در سامانه ثبت شده بود، بررسی و نتایج آن اعلام شد. همچنین افرادی که در سال ۱۴۰۰ بازنشسته شدند، اما صندوق بازنشستگی کشور احکام رتبه‌بندی آن‌ها را صادر نکرده بود، با پیگیری این وزارتخانه، احکام رتبه‌بندیشان صادر شد.»

پیش از این شهروند خبرنگاران باشگاه خبرنگاران جوان از عدم اجرای طرح رتبه بندی برای معلمان بازنشسته مهر ۱۴۰۰ خبر داده بودند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۱۶:۱۵ ۰۷ فروردين ۱۴۰۴
سلام لطفا احکام رتبه‌بندی معلمان بازنشسته مهر ماه 1400 رادرصندوق بازنشستگی کشوری صادرشودتا حالا که سال 1404و7فروردین مااست هیچ حکمی صادر نشده با تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۸ ۲۲ اسفند ۱۴۰۳
سلام ، درمورد رتبه بتدی معلمین بازنشسته مهر ۱۴۰۰ برخی باتوجه به مدارک وسوابق درسامانه رتبه بندی ثبت نام واعتراض هم ننموده که رتبه آنان درسیستم ثبت ولی باتوجه به امتیاز کسب شده که درحال حاضر نیز درسامانه هست از رتبه بالاتر برخوردار می‌شوند لطفا دراین زمینه رسیدگی ومد نظر قرار گیرد .
آخرین اخبار