دكتر مجیدكاراندیش در گفتوگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ارومیه اظهار داشت: تفاوت میوههای تابستانی، مانند هندوانه و طالبی با دیگر میوهها در حجم بالای آب ذخیره شده در این میوهها است كه مصرف آنها از خشكی و كاهش آب بدن در تابستان پیشگیری میكند.
وی افزود: مصرف 300 گرم طالبی و یا 400 گرم هندوانه معادل مصرف 3 عدد خرما است و ارزش غذایی معادل 60 كالری دارد. خصوصیت ویژه هندوانه و طالبی این است كه علاوه بر كالری، آب بدن را نیز تامین میكنند.
كاراندیش تصریح كرد: قند موجود در هندوانه و طالبی نیز قند فروكتوز است و مصرف منطقی این میوههای تابستانی برای بیماران دیابتی مشكلی ایجاد نمیكند.
این متخصص تغذیه خاطرنشان كرد: هندوانه و طالبی باید به صورت طبیعی مصرف شوند و افزودن شكر به این میوهها بههیچ وجه توصیه نمیشود.
وی در پایان گفت: قند موجود در هندوانه و طالبی مشكلی ایجاد نمیكند و مضر نیست، ولی اگر قرار باشد این میوهها در هر وعده به همراه مقدار زیادی شكر مصرف شوند، مضر بوده و قند خون را افزایش میدهد./س