افزایش دمای هوا و افزایش مصرف آب در خراسان جنوبی خطر تنش آبی را افزایش داده و مدیریت این امر نیازمند صرفه جویی از سوی مردم است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا رضایی - هنوز تابستان نرسیده آفتاب و گرما زودتر از همیشه خود را نشان داده است؛ شروع بهار با دمای بالای ۲۰ درجه سانتیگراد، هشداری برای داشتن تابستانی گرمتر خواهد بود.

هوای گرم این روز‌ها مصرف آب را بیشتر کرده و این زنگ خطری برای تنش آبی در خراسان جنوبی است.

سازگاری با این کم آبی نیازمند مدیریت مصرف آب و صرفه جویی است.

از ابتدای سال آبی بارندگی‌ها نسبت به میانگین بلند مدت ۲۷ درصد کاهش داشته است.

دوستی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: شهر‌های ما حساس به آب هستند یعنی در آستانه تنش قرار داریم.


بیشتر بخوانید


او افزود: بیرجند، طبس، قاین، سرایان، نهبندان و سربیشه شهر‌هایی هستند که ممکن است وارد تنش شوند.

دوستی بیان کرد: اگر مردم حداقل ۲۰ درصد مصارف را کاهش دهند وارد بحث تنش و جیره بندی نخواهیم شد.

مدیریت مصرف آب و نظارت بر مشترکین پرمصرف در دستور کار قرار دارد.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی عنوان کرد: الگوی مشترکین آب در شهر‌ها متفاوت است و به صورت میانگین معدل آن بین ۱۳ تا ۱۴ مترمکعب در ماه است.

دوستی ادامه داد: در صورتیکه مشترکین کمتر از الگو مصرف داشته باشند تعرفه شامل افزایش قیمت نمی‌شود ولی در مصارف بالاتر از الگو نرخ آب بها به صورت تصاعدی محاسبه خواهد شد. 

هر قطره آب در اینجا ارزش طلا را دارد و حل مشکل کم آبی نیازمند مسئولیت جمعی است.

برچسب ها: تنش آبی ، مصرف آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.