رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: باید از نگاه بالینی صرف که در حال حاضر در دانشگاه‌های علوم پزشکی حاکم است برای بالاتر بردن سطح سلامت فاصله گرفت.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، علی تقی‌پور در حاشیه مراسم آغاز بهره‌برداری از تالار رازی در جمع خبرنگاران در مشهد اظهار کرد: مدلی که برای ارتقای سلامت جامعه در حال حاضر به آن نیاز داریم توسعه علوم پایه مرتبط با بهداشت در سطح جامعه است.

تقی پور در این خصوص ادامه داد: دانشکده بهداشت نخستین دانشکده زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که برای اساتید گروه معارف خود اتاقی جداگانه در نظر گرفته است تا دانشجویان بتوانند به راحتی با آنان مشورت و مشاوره نمایند.

وی افزود: همچنین در این دانشکده در حوزه آموزش‌های مذهبی عمومی نیز اقدامات خوبی انجام شده است.

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر ضرورت وجود مقوله‌ تعالی سازمانی خاطر نشان کرد: برای رسیدن به پیشرفت باید از مدیریت سنتی خارج شد.

تقی‌پور اضافه کرد: در حال حاضر نسخه‌های تعالی سازمانی دردانشکده بهداشت تنظیم شده و در حال پیگیری است.

وی با اشاره به نیاز برای تقویت هیئت علمی در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در سند چشم‌اندازی که در دانشکده بهداشت تنظیم شده است این مقوله به‌صورت ویژه مدنظر قرار گرفته است که در 15 سال آینده نسبت استاد به شاگرد در دانشکده بهداشت 1 به 20 باشد.

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارتباط با دیگر بندهای در نظر گرفته شده در سند چشم‌انداز اذعان کرد: سعی می‌شود که در حوزه آموزشی و پژوهشی تحقیقات آموزشی و پژوهشی را افزایش داده و سطح کیفی آنها را نیز ارتقا دهیم.

تقی‌پور با یادآوری اینکه برای پرسنل بیمارستان‌ها مزایای زیادی در نظر گرفته می‌شود متذکر شد: در بسیاری از موارد حقوق مساوی برای پرسنل بخش‌های بهداشتی در نظر گرفته نمی‌شود.

رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اظهار اینکه اعضای دانشکده بهداشت با تعصب و مظلومیت در حوزه تولید علم مشغول به کار هستند ادامه داد: امید می‌رود که تا 15 سال آینده تولید علم دانشکده بهداشت با دانشکده پزشکی رقابت کرده و از آنها پیشی بگیرد.

برچسب ها: سلامت ، نگاه ، بالینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.