به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، ایرانیفام گفت: محصولات کشاورزی، جزو محصولات پر مصرف ومهم در سبد غذایی خانواده ها محسوب شده و بصورت فراوری شده از مصرف بالایی برخوردار می باشد و استفاده نادرست از کودهای شیمیایی با توجه به کثرت و تعدد استفاده از این محصولات در سطح اقشار مختلف جامعه، ناخواسته می تواند موجبات شیوع و افزایش برخی از بیماری های خاص در جامعه باشد.
وی افزود: در راستای تحقق سیاست های سازمان ، این معاونت ،علاوه بر تلاش در جهت کنترل و استفاده بهینه از انواع کودهای شیمیایی ، در تولید محصولات زراعی وباغی، برنامه ریزی لازم در گسترش استفاده از کودهای "آلی و زیستی در بخش کشاورزی را در سرلوحه ی برنامه های خود دارد.
ایرانیفام با بیان اینکه آذربایجان شرقی، با تولید حدود 2 میلیون و 900 هزار تن محصولات زراعی و900هزار تن محصولات باغی، یکی از قطبهای کشاورزی کشور محسوب می شود گفت: در راستای گسترش هرچه بیشتر تولید محصول سالم در تمامی زیر بخش های کشاورزی، درحال جاضر بخش اعظمی از محصولات زراعی و باغی استان، تحت نظارت وکنترل شبکه های مراقبت، به صورت کاملاَ سالم تولید و به بازار های مصرف عرضه می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان با اشاره به اهمیت استفاده از کود در تولید محصولات کشاورزی اضافه نمود: امروزه با افزایش تولید محصولات کشاورزی به جهت رفع نیازمندیهای رو به رشد جمعیت در حال گسترش، نگرانی در مورد آینده تأمین غذا برای مردم مطرح گردیده است و برای تولید محصول سالم و پاک و داشتن انسانهای سالم وبا نشاط، راهی جز توسعه کشاورزی زیستی پیش رو نبوده و استفاده از فرآوردههای گیاهی زیستی رابطه تنگاتنگ با تندرستی افراد جامعه دارد.
وی با اشاره به اینکه برای تولید کودهای آلی وزیستی لزوم صدور پروانه ساخت توسط سازمان جهادکشاورزی لازم است افزود: گفت: در این راستا، مصرف بهینه کودهای شیمیایی و جایگزینی آنها با کودهای آلی و زیستی از رویکردهای مهم وزارت جهادکشاورزی می باشد./س