حسيني رئيس انجمن زعفران کشور در گفتگو با
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بيان مطلب بالا افزود: عليرغم پيش بيني هاي صورت گرفته توليد زعفران نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
وي ادامه داد: يکي از دلايل عمده کاهش توليد زعفران گرماي شديد در مردادماه بود و همچنين افزايش تعداد پيازچه در هر کلوني نيز يکي ديگر از موارد کاهش توليد زعفران کشور است.
حسيني افزود: با توجه به کاهش 30 تني توليد زعفران امسال حدود 270 تن زعفران توليد شده است.
وي تصريح کرد: شوراي ملي زعفران، افزايش کيفيت را ملاک عمده توليد زعفران قرار داده است زيرا کيفيت ملاک عمده پايداري در بازارهاي جهاني است.
حسيني تصريح کرد: پايداري در بازارهاي جهاني باعث شده تا کشاورزان به افزايش کيفيت توليد خود بيشتر توجه نمايند.
وي در پايان گفت: کيفيت زعفران توليدي امسال نسبت به سال گذشته افزايش يافته است./عب