به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه، شورای امنیت سازمان ملل با تصویب قطعنامه ای مدت ماموریت نیروهای سازمان ملل در لبنان را یک سال دیگر تمدید کرد.
به گزارش واحد مرکزی خبر از نیویورک، شورای امنیت روز پنج شنبه به اجماع قطعنامه ای را تصویب کرد که به موجب آن نیروهای موقت سازمان ملل در لبنان (یونیفل) تا نهم شهریور 1392 (سی و یک آگوست 2013) به ماموریت خود در آن کشور ادامه می دهند.
سازمان ملل در هجدهم اسفند 1356 (نهم مارس 1978) با تصویب دو قطعنامه 425 و 426 یونیفل را ایجاد کرد.
هدف اصلی از تصویب چنین قطعنامه ای کمک به دولت لبنان در برقراری صلح و امنیت در نواحی مرزی خود با رژیم صهیونیستی بود.
وظیفه اصلی یونیفل تایید خروج نیروهای رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان، برقراری صلح و امنیت بین المللی و کمک به دولت لبنان در دستیابی موثر به اختیاراتش در نواحی جنوبی کشور است.
مدت ماموریت نیروهای موقت سازمان ملل در لبنان هر ساله با تصویب قطعنامه ای در شورای امنیت تمدید می شود.