استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یکی از الزامات دستیابی مطلوب به شعار امسال یعنی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی، برقراری کیفی سلامت افراد جامعه است.

محمد مهدی لطیفی، استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: هر ملت و کشوری برای دستیابی به اهداف مختلف خود به ویژه اهداف توسعه ای نیازمند داشتن جامعه ای سالم و تندرست است.

وی با بیان اینکه عمده ترین راه تأمین و تضمین توسعه پایدار، ارتقای سطح سلامت در جامعه است تصریح کرد: در واقع ارتقای سطح و تغییر سبک زندگی و رفتارهای خطرساز فردی و اجتماعی برای تحقق حفظ و ارتقای سلامتی و توسعه جامعه بسیار با اهمیت و اساسی است.

لطیفی با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی از سوی مقام معظم رهبری افزود: برای اینکه جامعه ای بتواند با کار و سرمایه های خود، تولیدات خوبی داشته باشد و از منابع خود بهترین بهره را ببرد به طور قطع باید نیروی انسانی تندرست و سالمی از نظر جسمی، روانی و اجتماعی داشته باشد.

وی تأکید کرد: یکی از الزامات دستیابی مطلوب به شعار امسال یعنی تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی برقراری کیفی سلامت افراد جامعه است.

لطیفی گفت: برای برقراری کیفی سلامتی، علاوه بر ارتقا و بهبود سطح سلامتی و بهداشت عمومی از نظر جسمی و روانی، ویژگی های اجتماعی، روحی، شغلی و همه خصوصیاتی که بر کیفیت زندگی تأثیر می گذارند نیز باید در شرایط مناسبی باشند.

وی یادآور شد: با دستیابی مطلوب به تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی که یکی از الزامات آن سلامتی افراد جامعه است دستیابی به اهداف توسعه پایدار با سهولت بیشتری تأمین و تضمین خواهد شد.

*تأمین، حفظ و ارتقای تندرستی در جامعه، نیازمند تلاش دسته جمعی است

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: برای دستیابی و استقرار سلامتی و تندرستی جامع و فراگیر الزاماتی وجود دارد که بدون آنها نمی توان به برقراری سلامتی افراد جامعه چندان امیدوار بود.

وی با بیان اینکه تأمین، حفظ و ارتقای تندرستی در جامعه نیازمند تلاش دسته جمعی است تصریح کرد: همه افراد جامعه باید از نظر فردی، گروهی و اجتماعی برای اینکه سالم باشند تلاش کنند و در این راه الگوها و روش های مختلف زندگی خود را به ویژه از نظر تغذیه ای و رفتاری به بهترین شکل ممکن تنظیم کرده و سپس آن را تثبیت کنند.

لطیفی یادآور شد: همچنین برای تأمین حفظ و ارتقای سلامت سیستم بهداشت عمومی نیز وظایف استراتژیک و مهمی را برعهده دارد که این وظایف نیز به ویژه از نظر تعیین و اولویت بندی نیازهای بهداشتی و آموزش های همگانی، باید به نحو احسن صورت گیرد./ح
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار