وی در ارتباط با موضوع فروش اینترنتی داروها و تبلیغات گسترده شبکه های ماهواره ای در خصوص انواع داروها بیان کرد: در برخی کانالهای تلگرامی و وبسایت ها فروش اینترنتی داروها تبلیغ میشود، در حالیکه این مسئله طبق آیین نامه وزارت بهداشت غیر مجاز است.
شریف نیا با تاکید بر اینکه فروش اینترنتی دارو غیرمجاز است، تصریح کرد: داروهایی که در فضای مجازی و به طور اینترنتی به فروش می رسد، ضمانتی مبنی بر سالم بودن آنها وجود ندارد و حتی در مواردی مشاهده شده که خانم هایی داروهایی را در فضای مجازی خریداری کرده اند و این مسئله سبب سقط جنین در آنها شده است.
به گفته عضو هیات مدیره انجمن داروسازان تهران این داروها به دلیل عدم نگهداری در داروخانه، در برخی مواقع درمعرض نور مستقیم آفتاب قرار گرفته و فاسد شدن آن میتواند اثرات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.
وی در خصوص اصالت داروهایی که در فضاهای مجازی و شبکه های ماهواره ای تبلیغ و به فروش می رسند، یاد آور شد: داروهای اینترنتی فاقد اصالت بوده و به دلیل اینکه توسط شبکه های غیردولتی به فروش میرسد سالم بودن آنها تایید نشده و حتی ممکن است از کشور های همسایه مانند ترکیه، پاکستان، کردستان وارد شده و جزء داروهای تاریخ گذشته ای باشند که از طریق منابع غیر معتبر وارد کشور شده است.
انتهای پیام/