وی ادامه داد: برای تبلیغات دارو در فضای مجازی آییننامههایی وجود دارد و در صورتی که شرکتی خلاف آییننامه عمل کند، سازمان غذا و دارو به شرکت دارویی تذکر میدهد و در صورت ادامه با آن برخورد میکند.
مطلّبی با بیان اینکه بسیاری از تبلیغات غیر مجاز دارو در شبکههای ماهوارهای صورت میگیرد، گفت: ما برای مقابله با فروشندگان دارو در شبکههای ماهوارهای با مرجع غذایی هماهنگ میکنیم و شمارهای که برای فروش دارو اعلام میکنند، مسدود میکنیم.
کارشناس اداره کل دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو افزود: بیشتر داروهایی که در شبکههای ماهوارهای به فروش میرسد مکملها و داروهای بدنسازی، تقویت جنسی و زیبایی هستند که اغلب آنها به عنوان دارو محسوب نمیشوند بیشتر شکایتها به سازمان غذا و دارو در زمینه داروهای تقلبی در این بخشها است.
وی با اشاره به تبلیغ دارو در فضای مجازی به دست یکی از سلبریتیها در چند روز اخیر گفت: یک سلبریتی نباید به عنوان یک فرد مستقل دارویی را تبلیغ کند.
مطلّبی ادامه داد: سازمان غذا و دارو در صورت بروز تخلفها در زمینه تبلیغات دارویی مورد را به کمیسیون ماده قانونی 20 ارجاع میدهد و این کمیسیون با تخلفات برخورد میکند.
انتهای پیام /