رئیس جمهور آمریکا می‌گوید اعمال تعرفه‌ها برای مردم کشورش شرایط سختی ایجاد می‌کند اما نتایج مثبتی خواهد داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - در میانه جنجال بین‌المللی بر سر تعرفه‌های دونالد ترامپ، او در شبکه اجتماعی خود موسوم به «تروث سوشال» نوشت: «محکم باشید. شرایط آسان نیست، اما نتیجه نهایی تاریخی خواهد بود».

ترامپ روز چهارشنبه از تعرفه‌های جدید خود رونمایی کرد که تاثیر زیادی بر اقتصاد کل جهان از جمله خود آمریکا می‌گذارد. او می‌گوید کشور‌های خارجی موظف هستند برای دسترسی به بازار آمریکا هزینه بپردازند. اعلام این تعرفه‌ها در روز چهارشنبه سبب شد قیمت نفت سقوط کند و سرمایه‌گذاران به سمت اوراق قرضه دولتی به عنوان دارایی امن رو بگردانند. ترامپ می‌گوید هیچ جایی برای مذاکره وجود ندارد و تمامی کشور‌ها شامل دست کم تعرفه ۱۰ درصدی خواهند شد. با این حال برخی کالا‌های محدود از مکزیک و کانادا از این قاعده مستثنی هستند. در صدر فهرست تعرفه‌ها نیز چین قرار دارد که تعرفه ۵۴ درصدی بر کالا‌های آن اعمال خواهد شد. 

کارشناسان اقتصادی هشدار داده‌اند که تعرفه‌ها سبب می‌شود مردم آمریکا از این پس کالا‌ها را با قیمت بسیار بالاتری بخرند. تقریباً تمام لوازم الکترونیکی مصرفی، از جمله گوشی‌های هوشمند و رایانه‌ها احتمالاً شاهد افزایش قیمت خواهند بود، زیرا بر اساس داده‌های تجارت فدرال آمریکا، چین، ویتنام و تایوان سه صادرکننده برتر خارجی لپ تاپ و تبلت به آمریکا در سال گذشته بودند.

منبع: خبرگزاری فرانسه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۴۸ ۱۶ فروردين ۱۴۰۴
سلام.
یک زمانی آمریکا و کشورهای توسعه یافته از نظر اقتصادی در دنیا برتر و یکه تاز بودند و اسرار به تجارت جهانی و بازار آزاد و برداشتن تعرفه ها داشتند و تبلیغ و تشویق می کردند چون به نفع خودشون بود ولی الان کشورهای در حال توسعه به آنها رسیده اند و رقابت می کنند یا دارند آنها را پشت سر می گذارند و الان می بینند بازار آزاد و قوانین تجارت جهانی به نفع اونها و بویژه آمریکا نیست لذا بازی را عوض کرده و شعارهای قبلی خود را کنار گذاشته و حتی متضاد آن را انجام می دهند مانند تعرفه‌ای جدید آمریکا علیه سایر کشورها.
استعمار یعنی این ؛ تا زمانی هست و حمایت می کند که به ضررش
نباشد وگرنه می زند زیر همه چیز حتی اگر قوانین سازمان ملل و حقوق بشر باشد ، حتی اگر احکام دادگاه لاهه و سایر سازمان‌های بین‌المللی باشد و غیره
آخرین اخبار