حزب جمهوری‌خواه خلق قصد دارد با برگزاری کنفرانس فوق العاده و انتخاب مجدد رئیس حزب از هرگونه دخالت دولتی و قضایی درجهت انتخاب ارکان حزب جلوگیری کند

حزب اصلی مخالف در ترکیه، یعنی حزب جمهوری‌خواه خلق، امروز یکشنبه کنفرانسی فوق‌العاده برگزار می‌کند که پیش‌بینی می‌شود، اوزگل اوزل مجددا به به عنوان رئیس این حزب از سوی مجمع عمومی انتخاب شود. این کنفرانس فوق العاده به دنبال اعتراضات اخیر درپی بازداشت اکرم امام‌اوغلو، شهردار استانبول و یکی از ارکان کلیدی حزب جمهوری‌خواه خلق، برگزار می‌شود.

ایرین آکسوی‌اوغلو، کارشناس ارتباطات سیاسی، اظهار داشت که این کنفرانس فوق‌العاده فرصتی است برای حزب مردم جمهوری‌خواه تا «قدرت مردمی خود را نشان دهد» و حامیان خود را در آنکارا گرد هم آورد.

،اوزگور اوزل در این باره گفت: «من با نمایندگان حزب در سالن اجتماعات صحبت خواهم کرد، اما در خارج از سالن نیز به ملاقات ده‌ها یا حتی صدها هزار نفر از شهروندان عادی چه به حزب جمهوری‌خواه خلق رای داده باشند یا نه می‌روم. وی از تمامی شهروندان آنکارا دعوت کرد تا روز یکشنبه در خارج از محل کنفرانس تجمع کنند.

او افزود: «مطالبه اصلی کنفرانس روز یکشنبه، درخواست آزادی بدون قید و شرط کاندیدای ریاست‌جمهوری‌ حزب جمهوریخواه خلق، اکرم امام‌اوغلو، خواهد بود»

حزب جمهوری‌خواه خلق امیدوار است از طریق برگزاری کنفرانس فوق العاده و انتخابات مجدد رئیس این حزب با فشارهای سیاسی دولت اردوغان و دستگاه قضائی پس از اجتماعات چند هفته گذشته مقابله کند. 

رسانه‌های ترکیه گزارش داده‌اند که مقامات دولتی درست یک سال پس از پیروزی‌های چشمگیر اپوزوسیون در انتخابات شهرداری‌های ترکیه در تلاش  هستند تا رهبری احزاب مخالف را دچار مشگل کنند و یا به عبارت دیگر برای «قطع سر رهبری» حزب جمهوری‌خواه خلق در تلاش هستند.

اوزگور اوزل در تاریخ ۲۱ مارس اعلام کرد: «ما تصمیم به برگزاری یک کنفرانس فوق‌العاده در تاریخ ۶ آوریل گرفته‌ایم تا از تلاش‌های خارج از حزب و بعضا دولتی برای منصوب‌کردن یک مسئول در راس حزب جمهوری‌خواه خلق جلوگیری کنیم»

منبع : استار ترکیه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۹ ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
اردوان باید امام اوغلی را آزاد بکند بویژه در سوریه هم با نتانیاهو درگیر هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۳۱ ۱۷ فروردين ۱۴۰۴
اعتراضات بازهم شروع میشود اردوان باید شرایط جمهوریت رابپذیرد اردوان اوضاع خوبی ندارد در منطقه درگیر اسرائیل در سوریه هست احتمال رودرو شدن با اسرائیل را دارد درداخل با اعتراضات مردمی ربروهست تنها چیزی که ترکیه را نجات میدهد برکنارشده اردوان است
آخرین اخبار