جانشین پلیس راهور فراجا از کاهش ۳۹ درصدی عملکرد دوربین‌های نظارتی هوشمند جاده‌های کشور خبر داد و گفت: این موضوع نیازمند توجه جدی سازمان راهداری است.

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار حسن مومنی، جانشین پلیس راهور فراجا امروز -دوشنبه ۲۷ اسفندماه- از کاهش ۳۹ درصدی عملکرد دوربین‌های نظارتی هوشمند جاده‌های کشور خبر داد و گفت: این موضوع نیازمند توجه جدی و فوری سازمان راهداری است.

وی افزود: مشکلات فنی و عدم به‌روزرسانی دوربین‌های نظارتی هوشمند ثبت تخلفات، موجب کاهش نقش مؤثر آنها در کنترل ترافیک و ثبت تخلفات رانندگی شده است.

شناسایی نقاط حادثه‌خیز و لزوم اقدامات اصلاحی

جانشین پلیس راهور فراجا همچنین به شناسایی چهار هزار و ۸۰۰ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اشاره کرد و گفت: این نقاط سهمی ۳۰ درصدی در آمار کشته‌ها و ۲۰ درصدی در مجروحین حوادث رانندگی دارند.

وی تأکید کرد: اقدامات اصلاحی نظیر بهبود زیرساخت‌ها و افزایش نظارت می‌تواند تأثیر قابل‌توجهی در کاهش آمار تصادفات و مرگ و میر ناشی از آن داشته باشد.

تصادف

آمار تصادفات ۲۴ ساعت گذشته (۱۴۰۳/۱۲/۲۶)

سردار مومنی در ادامه به آمار تصادفات ثبت شده در ۲۴ ساعت گذشته (۲۶ اسفندماه) اشاره و اظهار کرد: در این بازه زمانی پنج هزار و ۸۵۱ فقره تصادف در جاده‌های کشور ثبت شده که منجر به فوت ۴۵ نفر و مصدومیت هزار و ۱۶۱ نفر شده است.

وی این آمار را بسیار نگران‌کننده دانست و بر لزوم رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی تأکید کرد.

عوامل مؤثر در تصادفات

جانشین پلیس راهور فراجا افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد که عدم توجه به جلو عامل اصلی بسیاری از تصادفات است به نحوی که سهم ۵۰ درصدی در وقوع این حوادث دارد.

سردار مومنی گفت: عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه با ۲۱ درصد، انحراف به چپ با ۱۱ درصد و تغییر مسیر ناگهانی با هشت درصد از دیگر عوامل مؤثر در وقوع تصادفات هستند که این آمار بیانگر آن است که عوامل انسانی همچنان نقش اصلی را در وقوع تصادفات جاده‌ای دارند.

تصادف

بازه زمانی پرخطر در تصادفات

جانشین پلیس راهور فراجا تصریح کرد: بر اساس آمارها، بیشترین تصادفات در بازه زمانی ۱۶ تا ۲۰ روی می‌دهد که ۲۲ درصد کل حوادث را به خود اختصاص داده است.

سردار مومنی خواستار توجه ویژه برای کنترل ترافیک و مدیریت رفتار رانندگان در این بازه زمانی شد.

جانشین پلیس راهور فراجا در پایان اظهار کرد: با توجه به اینکه تاکنون ۵۰ نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست داده‌اند از مسئولین می‌خواهیم تا با ارتقای کیفیت دوربین‌های جاده‌ای، بهبود نقاط حادثه‌خیز و افزایش آگاهی‌بخشی به رانندگان، گام‌های اساسی برای کاهش تصادفات و تلفات بردارند.

منبع: پلیس راهور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار