رژیم صهیونیستی تایید کرد که هیئتی را برای گفت‌و‌گو درباره تمدید آتش‌بس غزه فردا به پایتخت قطر می‌فرستد.  

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی می‌گوید که روز دوشنبه هیئتی برای پیشبرد مذاکرات آتش‌بس به دوحه اعزام خواهد شد.

این امر پس از آن صورت می‌گیرد که هیئتی از جنبش حماس روز گذشته با مقامات مصری در قاهره دیدار کردند تا پیرامون مرحله دوم آتش‌بس گفت‌و‌گو کنند. 

مرحله اول توافق آتش‌بس اواخر دی ماه آغاز شد و پس از شش هفته مبادله اسرا (۲۵ اسیر زنده اسرائیلی و هزار و ۸۰۰ اسیر فلسطینی) پایان یافت. رژیم صهیونیستی مدعی است که قصد دارد مرحله اول توافق را تا اواسط ماه آوریل تمدید کند و از آغاز مرحله دوم خودداری می‌کند، زیرا این مرحله شامل خروج کامل نظامیان اسرائیلی از غزه و پایان کامل جنگ خواهد بود. 

به گزارش خبرگزاری فلسطینی وفا، از جمعه شب، شهر رفح در جنوب غزه هدف حملات شدید اسرائیل از طریق تانک‌ها و پهپاد‌ها قرار گرفته و گلوله باران مناطق مسکونی از جمله الجنینه، الشوکا و تل السلطان را تحت تاثیر قرار داده است.

منبع: الجزیره

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار