شرکت ملی نفت ایران با صدور اطلاعیه‌ای با رد ادعای مطرح شده درباره قرارداد ۵ هزار میلیارد تومانی، اعلام کرد این قرارداد در دولت قبل و بر اساس روال معمول صنعت نفت منعقد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان ـ  شرکت ملی نفت ایران در خصوص شایعاتی مبنی بر انعقاد قرارداد ۵ همتی اطلاعیه‌ای صادر و اعلام کرد:  این قرارداد در دولت قبل و بر اساس روال معمول صنعت نفت منعقد شده است. مبلغ واقعی قرارداد ۴۷۲ میلیارد تومان بوده و تمامی مراحل فنی و تاییدیه‌های لازم پیش از تغییر مدیریت شرکت ملی نفت ایران انجام شده است. 

متن این اطلاعیه بدین شرح است: در ابتدای توضیح باید به تاریخچه روندی که منجر به اخذ پروژه لوله مغزی شده است اشاره شود. در بهمن سال گذشته مناقصه‌ای در خصوص دریافت سرویس‌های لوله مغزی با دستگاه‌های سیار در شرکت مناطق نفت خیز برگزار شد و شرکتی معتبر (شرکت حفاری مپنا) در مناقصه آن برنده شد. بعد از این برنده شدن شرکت توسعه مهر اعتماد مبادرت به نامه نگاری با شرکت مناطق نفت خیز کرد که حاضر است با پنج درصد کسر از قیمت برنده مناقصه دیگر پروژه‌های تعمیراتی و طرح‌های مشابه شرکت ملی نفت خیز جنوب نفت را به انجام رساند. 

آگاهان و مطلعان حوزه صنعت نفت میدانند که مناقصات سرویس‌های حفاری به خصوص دستگاه‌های لوله مغزی سیار هم برای انتخاب بهترین شرکت است هم برای کشف قیمت. عرف و رویه مرسوم اینگونه است که بر مبنای کشف قیمتی که در مناقصه صورت میگیرد به تعداد زیاد، قرارداد با دیگر بازیگران و شرکت‌های این عرصه بر اساس کسری از قیمت شرکت برنده، با ترک تشریفات مناقصه (ماده ۲۹) منعقد و اجرا میشود. در این مناقصه قیمت برنده ۴۹۹ میلیارد تومان بوده است که شرکت توسعه اعتماد مهر پیشنهاد کاهش ۵ درصدی قیمت به میزان ۴۷۲ میلیارد تومان می‌دهد.

اینگونه است که طبق سند شماره ۱ شرکت توسعه انرژی اعتماد مهر کیش در تاریخ بیستم اسفند ۱۴۰۲ به مدیر فنی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب اعلام می‌کند.

توضیحات درباره شایعه قرارداد ۵ همتی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار