هرتزی هالوی که به تازگی استعفا کرده و تا دو هفته دیگر رسما از مقام خود کنار می‌رود، برای گفت‌و‌گو پیرامون مسائل عملیاتی به واشنگتن سفر می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که «هرتزی هالوی» فرمانده مستعفی در یک سفر رسمی از ۱۷ تا ۲۰ فوریه (۲۹ بهمن تا ۲ اسفند ماه) به آمریکا خواهد رفت.

در این بیانیه آمده است: هالوی که قرار است در ششم مارس (۱۶ اسفند) رسما از سمت خود کناره‌گیری کند، با فرماندهان ارشد آمریکایی دیدار خواهد کرد تا پیرامون موضوعات کلیدی راهبردی و عملیاتی با آنان گفت‌و‌گو کند. 

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی دوم بهمن ماه به دلیل «شکست وحشتناک امنیتی و اطلاعاتی ارتش» در حوادث هفتم اکتبر استعفا کرد. طی جنگ غزه، هالوی کسی بود که بر حملات علیه مردم فلسطین نظارت مستقیم داشت. این حملات بخش اعظم زیرساخت‌های غیرنظامی غزه را ویران کرد و سبب شهادت بیش از ۴۷ هزار نفر شد. 

یائیر لاپید از تصمیم هالوی برای کناره‌گیری استقبال کرده و در همان زمان پیشنهاد داد که بنیامین نتانیاهو نیز باید اقدام مشابهی انجام دهد.

منبع: رویترز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار