آنلاین شدن آموزش‌ها برای رشته پزشکی هرچند که فایده داشته باشد؛ اما تمام نیاز‌ها را برآورده نمی‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه کربلایی - در دوران شیوع کرونا، آموزش آنلاین به سرعت گسترش پیدا کرد و بسیاری از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی به این شیوه روی آوردند. آموزش‌های پزشکی هم از این قاعده مستثنی نبود. بسیاری از دوره‌های پزشکی از جمله کلاس‌های تئوری و سمینارها، به صورت آنلاین برگزار شدند.

البته، آموزش عملی و کارآموزی در رشته‌های پزشکی چالش‌های خاص خود را داشت؛ زیرا در این زمینه نیاز به تجربه عملی و تعامل مستقیم با بیماران وجود دارد. 

با توجه به این که اخیرا درباره کاهش کیفیت در رشته پزشکی در کشور صحبت‌هایی می‌شود، در این باره از رئیس سازمان نظام پزشکی کشور پرسیدیم که آیا آنلاین شدن آموزش‌ها در دوران کرونا هم می‌تواند منجر به کاهش کیفیت پزشکی شود؟

محمد رئیس زاده، رئیس سازمان نظام پزشکی کشور در این باره و در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد: «درمورد دوران کرونا، آنلاین شدن برخی آموزش‌ها و ابزارها و فضای‌هایی که به وجود آمد، به کیفیت آموزش ما کمک کرد.»

رئیس سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: «ما باید به سمتی برویم که از تکنولوژی‌های جدید برای آموزش استفاده کنیم؛ اما رشته پزشکی، یک رشته بالینی است و فرد باید با بیمار تعامل داشته باشد و قضاوت بالینی انجام دهد و این موضوع بسیار در این رشته پزشکی است. بنابراین همه این تکنولوژی‌ها باز ما را بی نیاز از حضور اساتید و ارتباط چهره به چهره بیمار و استاد نمی‌کند. بنابراین این تکنولژی‌ها کمک می‌کنند که کیفیت آموزش ما بالا برود؛ اما نمی‌تواند جبران کننده استاندارد‌های مورد نیاز، فضای فیزیکی، بیمار، جسد و آزمایشگاه‌ها باشد.»

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار