اداره خدمات مقابله با مین سازمان ملل هشدار داد که بقایای مهمات منفجر نشده در غزه به مثابه یک تهدید در درازمدت است.
براساس گزارش النشره، این نهاد سازمان ملل اعلام کرد، دانستن اینکه چقدر طول میکشد تا مهمات منفجر نشده در غزه، نابود شوند و از بین بروند، امری بسیار دشوار است.
در نوار غزه که حدود ۲.۴ میلیون نفر جمعیت دارد و بیشتر آنها آواره هستند، مهمات منفجر نشده در زیر آوار ساختمانها مدفون شده و این امر برای غیرنظامیانی که گاهی اوقات اقلامی را از زیر آوارها جمعآوری میکنند، میتواند آنها را در معرض خطر قرار دهد.
پیشتر، اسامه حمدان، عضو دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در جریان کنفرانسی خبری گفت، اشغالگران ۳۵ هزار تن مواد منفجره بر روی نوار غزه انداختهاند؛ یعنی روزانه بیش از هزار تن مواد منفجره استفاده شده است.
اسامه حمدان با اشاره به شکست وارد شده به دشمن در ۷ اکتبر که همچنان نیز در میدان نبرد از آن شکست رنج میبرد و با دروغ نمیتواند بر آن سرپوش بگذارد، گفت: تلفات و خسارتهای دشمن بسیار بیشتر از آن چیزی است که اعلام میکند و این علت بمبارانهای جنایتکارانه بیسابقهاش است.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تلآویو میلیاردها دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگندههای اف-۳۵، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تُن تجهیزات نظامی دیگر میشود.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
پیشتر وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که شمار قربانیان جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تا به امروز به ۴۳ هزار و ۶۰۳ شهید و ۱۰۲ هزار و ۹۲۹ زخمی رسیده است.
منبع: ایسنا