منابع حاضر در استانبول تائید کردند که پس از تقریبا ۶ ساعت، دور دوم نشست روسیه و آمریکا در این شهر به پایان رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - به گزارش خبرنگار اسپوتنیک، هیات‌هاز روسیه و آمریکا امروز پنجشنبه در استانبول مذاکرات را به پایان رساندند و دیپلمات‌های آمریکایی سرکنسولگری روسیه را ترک کردند. این نشست تقریبا شش ساعت به طول انجامید و برای ناهار استراحت داشت.

یک منبع آگاه با این مذاکرات اوایل پنجشنبه به اسپوتنیک گفت که هیات‌های روسیه و آمریکا مذاکرات را در استانبول از سر گرفتند و مرحله دوم مذاکرات آغاز شد.

مذاکرات صبح پنجشنبه ساعت ۱۰ صبح به وقت محلی در سرکنسولگری روسیه در استانبول آغاز شد. اگرچه ساعت‌ها از آغاز این نشست می‌گذرد، اما تعداد زیادی از خبرنگاران رسانه‌های روسی، غربی و ترکیه‌ای در بیرون ساختمان مانده‌اند و منتظر نتیجه مذاکرات دو طرف هستند.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در اظهار نظر درباره این مذاکرات گفت: مذاکرات روسیه و آمریکا در استانبول که از طریق وزارت خارجه دو کشور انجام می‌شود، صرفا به عادی سازی روابط دیپلماتیک مربوط می‌شود.

سخنگوی کرملین همچنین گفت، «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین که تلاش می‌کند چین را در درگیری‌های اوکراین دخالت دهد، اشتباه می‌کند، زیرا پکن همیشه موضع متعادلی اتخاذ کرده است. 

پسکوف به خبرنگاران گفت: این درست نیست. چین موضع متعادلی اتخاذ می‌کند. چین شریک استراتژیک، دوست و رفیق ما است و همیشه موضع بسیار متعادلی اتخاذ کرده است، بنابراین زلنسکی اشتباه می کند.

منبع: اسپوتنیک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار