برای تازه نگه داشتن غذا در تابستان، معمولا همه مواد خوراکی را در یخچال نگهداری می‌کنیم. دمای پایین از فساد آن جلوگیری می‌کند و ماندگاری بسیاری از غذاها را افزایش می‌دهد.

برخی از میوه‌ها را نباید در یخچال نگهداری کرد، زیرا برودت یخچال می‌تواند بر طعم، بافت و ارزش غذایی آنها تاثیر منفی بگذارد. در حالی که نگهداری در یخچال برای بسیاری از غذا‌ها مفید است، مهم است که بدانید نگهداری کدام میوه‌ها در دمای اتاق برای حفظ طعم، بافت و ارزش غذایی آنها بهتر است. در این مطلب به فهرستی از میوه‌هایی اشاره می‌کنیم که باید به جای نگهداری در یخچال در دمای اتاق نگهداری شوند.

موز: این میوه را هرگز نباید در یخچال نگهداری کرد. هنگامی که موز در یخچال قرار می‌گیرد، پوستش شروع به سیاه شدن می‌کند که این عارضه می‌تواند بسیاری از افراد، به ویژه کودکان را از خوردن آن زده کند. علاوه بر این، موز در یخچال به سرعت رسیده نمی‌شود؛ بنابراین توصیه می‌شود برای حفظ تازگی و طعم مطلوب، آن را در دمای اتاق نگهداری کنید.

هندوانه: بسیاری از افراد به اشتباه هندوانه را در یخچال نگهداری می‌کنند تا سریع خراب نشود. اما با این کار آنتی اکسیدان‌های موجود در هنداونه کم می‌شود و ارزش غذایی آن نیز کاهش می‌یابد. به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند هندوانه را در یخچال نگهداری نکنید.

آناناس: نگهداری آناناس در یخچال می‌تواند باعث بدتر شدن بافت و طعم آن شود. بنابراین، بهتر است آن را در یخچال قرار ندهید. نگهداری در یخچال باعث می‌شود میوه خیلی نرم شود و طعم طبیعی آن تغییر کند. نگهداری آناناس در دمای اتاق به حفظ تازگی آن کمک می‌کند و از تغییرات ناخواسته در ویژگی‌های آن جلوگیری می‌کند. با این حال، اگر آناناس کاملا رسیده باشد، می‌توان آن را برای چند روز در یخچال نگهداری کرد تا از نرم شدن بیش از حد آن جلوگیری شود.

انبه: با نگهداری انبه در یخچال مرتکب اشتباه نشوید، زیرا دمای سرد می‌تواند روند رسیدن آن را کند کرده و طعم و بافت آن را تحت تاثیر قرار دهد. یخچال همچنین می‌تواند باعث شود سرما به آن آسیب برساند که منجر به ایجاد لکه‌های تیره روی پوست انبه می‌شود. بهتر است انبه را در دمای اتاق نگهداری کنید تا از طعم و عطر و طعم کامل آن لذت ببرید.

آووکادو: این میوه را نباید در یخچال نگهداری کرد، زیرا دمای سرد می‌تواند روند رسیدن آووکادو را کند کرده و باعث سفت شدن آن شود. همچنین ممکن است بر طعم و بافت آن تاثیر بگذارد. در عوض، آووکادو را در دمای اتاق نگهداری کنید تا زمانی که رسیده شود، سپس فورا از آن استفاده کنید تا از حالت خامه‌ای آن لذت ببرید.

پرتقال: این میوه با نگهداری در یخچال خشک شده و طبیعت آبدار خود را از دست می‌دهد. نگهداری پرتقال در دمای اتاق به حفظ طعم و تازگی آن کمک می‌کند. علاوه بر این، یخچال می‌تواند از طعم پرتقال کم کند و لذت خوردنش را کاهش دهد.

منبع: همشهری آنلاین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۰ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
میوه های رویایی،قیمت های نجومی.
فقط چون هندوانه را گهگاه می توان خرید،می شود پیشنهاد دادکه
بهترین راه برای خنک کردن آن به غیر از یخچال این است که
پوست آنرا به آرامی با رنده تراش داد تا قسمت رویه ی آن که حدود یک میلیمتر است پاک شود وبعد آنرا در تابستان داغ زیر نور مستقیم
خورشید به مدت یکی دوساعت قرار داد،وبعد برخلاف انتظار هنگام
پاره کردن هندوانه متوجه می شویم که بسیار خنک وتگری شده است.یک خنک کننده ی ارگانیک غیر قابل انتظار آن هم از منبع
گرمایش جهان یعنی خورشید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۳ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
این میوه ها که میگین ب نظرتون باید کجا نگهدارین شن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۱ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
چجور در یخچال نگه نداریم موز کیوی پرتغال ما تموم این میوه ها که شما میگین در یخچال نگه داری میکنیم اینا میگن یعنی میوه ارو ی روزه بخورید که نخواید بذارید داخل یخچال ما پرتغال موز کیوری خیار رو در یخچال میذاریم خرابم نمیشه دختر خوشگله خرس گندم
United States of America
ناشناس
۰۸:۲۵ ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
وا آووکادو رو فقط تو تلویزیون دیدیم