سیروس ابراهیمی اظهار داشت: قبل از شروع به کار دولت سیزدهم تولید مرغ در استان ۷۰ هزار تن بود که امروز به ۹۰ هزار تن رسیده است.
وی با اشاره به نیاز مصرف مرغ استان به مقدار ۵۰ هزار تن، اظهار کرد: ما امروز مفتخریم که علاوه بر نیاز استان بخشی از نیاز مرغ استانهای همجوار را نیز تأمین میکنیم.
معاون اقتصادی استانداری لرستان به مشکلات به وجود آمده تولید و عرضه مرغ در کشور بعد از هدفمندسازی یارانهها اشاره کرد و گفت: در زمانی که تولید مرغ کشور به مشکلاتی برخورده بود، در استان بانک کشاورزی بهصورت سه نوبت فعال و نیازهای تسهیلاتی مرغداریهای استان را تأمین کرد و دیدیم که این مرغداریها هیچگاه متوقف نشده و حتی در آن شرایط بخشی از نیاز استانهای همجوار را تأمین کردند.
ابراهیمی، به وجود بیش از ۶۰۰ واحد مرغداری در استان اشاره کرد و گفت: در شرایطی که در زمان هدفمندسازی یارانهها، معاندان صنعت مرغ را ورشکسته میدیدند، با اقدامات انجام شده و حمایتهای لازم نهتنها این واحدهای تولیدی ورشکسته نشدند؛ بلکه بهعنوان واحدهای سرپا و با سوددهی مناسب در حال تولید هستند.
وی ادامه داد: در چهار روز پایانی سال در استان حدود دو هزار و ۵۰۰ تن کشتار مرغ داشتیم که در نوع خود بیسابقه است.
معاون اقتصادی استانداری لرستان همچنین افزایش تولید تخممرغ را یکی از دستاوردهای مهم حوزه اقتصادی استان برشمرد و عنوان کرد: قبل از شروع دولت مردمی تولید تخممرغ استان هشت هزار تن در روز بود که امروز به ۱۷ هزار تن رسیده است.
ابراهیمی، تحولات بزرگ تولیدات شیلات را یکی دیگر از برنامههای مدون اقتصادی لرستان قلمداد کرد و گفت: در این حوزه اقدامات وسیعی انجام شده که تولید محصولات آبزی استان را از ۲۸ هزار تن به ۳۵ هزار تن رسانده است.
وی، افق تولیدات شیلات استان را افزایش دوبرابری در پایان دولت دانست و عنوان کرد: واحدهای تولید ۵۰۰ تنی شیلات «درب گنبد»، «رنگین بال پلدختر»، دو هزارتنی «چم چیت» دورود و واحد سپیددشت در دست تکمیل و بهرهبرداری هستند که تولیدات شیلات استان را با درصد بالا ارتقا خواهند داد.
معاون اقتصادی استانداری لرستان، تأکید کرد: دستاوردهایی که به آنها اشاره شد شاید در بیان ساده باشند؛ اما ماحصل برنامهریزی و اقدام بهموقع دستگاههای اجرایی حوزهٔ اقتصادی استان است.