عطا حسنپور در جلسه با معاونین اداره کل میراث فرهنگی با اشاره به برگزاری جشنواره ملی خوراک و فرهنگ اقوام ایران زمین در لرستان، اظهار کرد: این جشنواره به منظور توسعه و ترویج گردشگری رویداد محور، و با هدف زنده نگهداشتن آداب و رسوم محلی و توانمند سازی جوامع محلی در لرستان و شهر خرمآباد برگزار میشود.
وی محورهای اصلی این جشنواره را مهارت پخت غذاهای بومی و سنتی، عرضه محصولات صنایع دستی و آداب و رسوم محلی عنوان کرد.
به گفته مدیر کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری لرستان این جشنواره در مجموعه تاریخی و فرهنگی قلعه فلک الافلاک خرمآباد و با همکاری بنیاد تعاون، بسیج و سپاه استان برگزار میشود.
حسن پور گفت: این جشنواره با محوریت جگروز «jeger vaz» (غذای محلی و سنتی لرستان) و با حضور استانهای مختلف کشور برگزار خواهد شد. جشنواره ملی خوراک و فرهنگ اقوام ایران زمین از ۴ بهمن لغایت ۱۳ بهمن در محوطه مجموعه تاریخی و فرهنگی قلعه فلکالافلاک خرمآباد برگزار میشود.