به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، نخستین جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری منطقه پنج کشور با حضور هنرمندانی از استانهای یزد، کرمان و سیستان و بلوچستان به میزبانی زاهدان روز شنبه بکار خود پایان داد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: نمایشگاه غذاهای محلی، رقابتهای آشپزی، انتخاب واحدهای پذیرایی، اجرای موسیقی زنده و نشستهای علمی در خصوص غذا از جمله برنامههای اجرایی در این جشنواره بوده است.
مجتبی میرحسینی افزود: در این جشنواره ۷۰ شرکت کننده در قالب ۳۷ غرفه غذاها و صنایع دستی محلی خود را در معرض دید عموم قرار دادند.
وی افزود: شرکت کنندگان ۳۰ نوع موادغذایی را در این جشنواره ارائه کردند که از هر استان سه غرفه به عنوان سفره ایرانی برتر معرفی و تقدیر شد.
وی با بیان اینکه امروزه در سفره گردشگری، غذای محلی ارزش ویژهای یافته است، اظهار داشت: با مفهوم جدید گردشگری غذا مواجه هستیم که بعد از اسکان دومین اولویت را در طراحی بستههای سفر به خود اختصاص داده است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به اینکه بسیاری از مراسم، آداب، سنتها و رسوم رفته رفته در حال فراموشی است با برگزاری این گونه جشنوارهها از نشستن غبار فراموشی بر میراث ماندگارمان جلوگیری میکنیم.
میرحسینی ادامه داد: گردشگران زیادی برای آشنایی با فرهنگ، لباس محلی، موسیقی متنوع، آداب و رسوم و مهمان نوازی مردم سیستان و بلوچستان که شهره عام و خاص است به این استان سفر کرده اند.
انتهای پیام/گ