سردار سرتیپ سعید کوشکی جهرمی در مراسم اختتامیه هفتمین جشنواره تولیدات هنری حوزه دفاع مقدس «فانوس» با بیان اینکه خداوند دنیای زیبا را آفریده و در فطرت همه ما چهار عنصر اساسی قرار داده است، گفت: این ۴ عنصر شامل حقجویی، کمالگرایی، خداجویی و زیبادوستی است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان فارس بیان کرد: انسان تشنه حقیقت است و حقیقت را دوست دارد، انسان از هر چیز کمال یافته لذت میبرد و بدون اتکا یا همان خداجویی حیاتی ندارد، انسان از کارها و محیط زیبا لذت میبرد و جذب آن میشود. اگر هر هنرمند در این ساحت حرکت کند، قطعاً هنر او ماندگار خواهد شد.
او با تأکید بر اینکه یک اثر تا زمانی خوب است ابتذال در آن ورود نکرده باشد، تصریح کرد: هنر به معنای پیراستن، آراستن، به بلوغ و کمال رساندن آن اثر است، اما گاهی ابتذال در قالب هنرهای نمایشی نشان داده میشود.
کوشکی جهرمی بیان کرد: هنر با خلاقیت هر چیز مرده را زنده و زیبا میکند به عنوان مثال یک گوینده با کلمات میتواند انسان را محصور کند. نهراسیدن و نترسیدن کار هنرمند است و هنرمند واقعی از ابتذال فراری است. شهید آوینی همیشه زنده است چرا که با خود نمایی مطرح نشده است. شهید آوینی با تمام وجود برای اثبات حقانیت تلاش میکرد. همه هنرمندان ما باید شهدا را سرلوحه کار خود قرار راه دهند.
او در ادامه سخنان خود با بیان اینکه در دوران قاجار و پهلوی بدون هیچ جنگی بخشی از کشور به بیگانگان واگذار شد، گفت: بعد از انقلاب اسلامی رژیم بعث قصد داشت تا اروند را از ایران بگیرند و راه کشتی رانی را بر ایران قطع کنند، اما بسیج مردمی حتی اجازه تصاحب یک وجب از خاک ایران را ندادند.
کوشکی جهرمی با تصریح اینکه مرکز اسناد بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس در اختیار تمام هنرمندان است، گفت: از آثار فاخر هنری در حوزه دفاع مقدس حمایت میشود. همچنین آثار تولیدی از صدا و سیما پخش میشود.
در ادامه این مراسم برگزیدگان هفتمین جشنواره استانی تولیدات هنری حوزه دفاع مقدس تحت عنوان «فانوس» معرفی و تجلیل شدند.
در قسمت نماهنگ، اثر «قول مادرانه» کاری از محمد علی یزدانی به عنوان رتبه اول، را کسب کرد. درقسمت عکس امیر صادقیان، رتبه اول و مجموعه عکس هاشم عرفانمنش شایسته تقدیر شناخته شد. در پادکست و نمایش رادیویی «مدرسه عشق آنسوی آرامش» کاری از اسماعیل حسینزاده، رتبه اول و لیلا اسراری اثر مروارید آسمان رتبه اول را کسب کردند.
نمایشنامه احسان پارسا با نمایشنامه «شیاکوه» به رتبه اول را رسید. در بخش مستند کوتاه، مستند بی نشان به کارگردانی ایمان ادراکی، رتبه اول را کسب کردند. در بخش تئاتر صحنهای تئاتر تاریکی ماه، نویسندگی و کارگردانی اصغر سلطانینیا به رتبه اول نائل شدند. در بخش طراحی پوستر رتبه اول به اثر سردار آسمانی مهدی مضیئی تعلق گرفت.
در بخش نقاشی عمومی هم نقاشی محمد جواد زارع مهذبیه به عنوان رتبه اول و فیلم کوتاه سه بندی اثر ایمان فیجانی به مرحله کشوری راه پیدا کرد. در بخش انیمیشن اثر آقای سیوف جهرمی تنها شرکتکننده این بخش بود و مستقیما به مرحله کشوری راه یافت. در بخش دانشآموزی، اثر فاطمه حسینپور رتبه اول را کسب و در بخش سرود دانشآموزی اثر گروه سرود کریم اهل بیت (ع) آباده به سرگروهی یزدان بخش مقام اول را به خود اختصاص دادند.
در بخش فیلم داستانی کوتاه فیلم منفی یک به تهیه کنندگی جوادی رتبه اول را کسب کرد. در رشته موسیقی با کلام آخر مجلس از خواننده محبوب مهدیا علیزاده رتبه اول و موزیک بی کلام رهسپار تا اوج اثر مهدی یزدان بخش رتبه اول را کسب کرد.