مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز از نصب بیش از ۵۹۵۰ فقره انشعاب آب و فاضلاب در این کلان‌شهر طی سال گذشته خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - بهمن بهروزی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به عملکرد حوزه معاونت خدمات مشترکین و درآمد اعلام کرد: در سال ۱۴۰۳، ۱۹۵۰ فقره انشعاب فاضلاب به طول ۱۵ هزار و ۷۲۰ متر در شیراز اجرا و راه‌اندازی شده است.

او افزود: همچنین در همین بازه زمانی، ۴۰۰۰ فقره انشعاب آب به طول ۲۳ هزار و ۳۰۳ متر در سطح شهر نصب شده است.

مدیرعامل آبفا شیراز این اقدامات را حاصل فعالیت‌های انجام‌شده تحت نظارت دفتر خدمات مشترکین و امور مشترکین مناطق پنج‌گانه شهر شیراز دانست که با هدف ارتقاء خدمات‌رسانی به شهروندان و بهبود زیرساخت‌های آب و فاضلاب انجام شده است.

او تأکید کرد: اجرای انشعابات جدید، به‌ویژه در مناطق پرجمعیت، تأثیر مستقیمی بر ارتقاء سطح بهداشت عمومی و کاهش مشکلات مربوط به آب و فاضلاب دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.