سومین جشنواره فرهنگی هنری «لامرودن» با محوریت آوا‌ها و قصه‌های محلی برای معرفی هویت فرهنگی و میراث ناملموس مردم جنوب کشور در لامرد برگزار می‌شود.

 باشگاه خبرنگاران جوان؛ سعیده صداقت، دبیر جشنواره فرهنگی هنری لامرودن، از برگزاری سومین دوره این رویداد فرهنگی با محوریت «آوا‌ها و قصه‌های محلی» خبر داد و گفت: این جشنواره با شعار «آوا‌ها و قصه‌ها، فرهنگ و زبان مشترک ما» از ۱۷ تا ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ در مجتمع فرهنگی کیان لامرد برگزار خواهد شد.

او با بیان اینکه این جشنواره بستری برای معرفی هویت فرهنگی و میراث ناملموس مردم جنوب کشور است، افزود: «سومین دوره جشنواره لامرودن با هدف پاسداشت زبان، آواها، افسانه‌ها و داستان‌های بومی اقوام جنوب فارس و مناطق همجوار برگزار می‌شود و تلاش دارد زمینه‌ای برای هم‌افزایی فرهنگی میان اقوام فراهم کند.»

به گفته صداقت، در این دوره از جشنواره با مجوز از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس و همکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با مجموع ۶۰ غرفه متنوع شامل ۳۰ غرفه صنایع‌دستی، ۲۵ غرفه مواد غذایی سنتی و محلی و ۵ غرفه با محتوای موزه‌ای و مردم‌شناسی و آئین‌های نمایشی و میزگرد‌های تخصصی برگزار می‌شود. این غرفه‌ها جلوه‌ای از هنر، مهارت و سبک زندگی مردمان مناطق مختلف جنوب را به نمایش خواهند گذاشت.

او همچنین با اشاره به مشارکت گسترده هنرمندان و گروه‌های فرهنگی از مناطق مختلف، خاطرنشان کرد: «جشنواره امسال میزبان شرکت‌کنندگانی از شهر‌ها و روستا‌هایی همچون لامرد، مهر، لطیفی، گراش، خلیلی، اوز، بیرم، فال، گله‌دار، پارسیان، بهده، میناب، عسلویه، جم، بوشهر، اشکنان، علامرودشت، اهل، خیرگو و عشایر دارالمیزان خواهد بود. حضور گسترده این مناطق، نشان از پیوند‌های فرهنگی عمیق در جنوب کشور دارد.»

دبیر جشنواره در پایان از عموم مردم، هنرمندان، پژوهشگران حوزه فرهنگ بومی و علاقه‌مندان دعوت کرد تا با حضور در این رویداد، ضمن حمایت از هویت فرهنگی بومی، از برنامه‌های متنوع و بخش‌های مختلف جشنواره بهره‌مند شوند.

منبع: روابط عمومی ارشاد فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.