فتحی گفت: در روستاها باید گاو و گوسفند تولید شود تا نیاز بازار به گوشت و انواع محصولات پروتئینی تامین شود و نباید روستاها را صرفا محل سکونت خودمان میکردیم و لازم است این رویه متوقف شود و تولید دام و طیور در روستاها افزایش یابد.
وی ادامه داد: مهندس ژنتیک یک واقعیت است و در این مهندسی تغییر ژن اتفاق میافتد، اما در حوزه خودمان ما هیچ بذری وارد نمیکنیم بلکه خودمان تولید میکنیم. از اینرو شائبه تراریختی در آن وجود ندارد و تنها محصولی که شائبه تراریختگی در آن وجود دارد، در بخش ذرت است که آن هم میزان واردات و تولید آن به قدری نیست که مشکل ایجاد کند.
وی با بیان اینکه هر پدیده زیستمحیطی که اتفاق بیفتد اثراتی خواهد داشت و کسی منکر آن نیست خاطرنشان کرد: در مورد دریاچه ارومیه زود قضاوت میکنیم، پاییز پرباران بیشتری پیشبینی میشود و اگر رئیس محیط زیست میگوید هیچ مخاطرهای تهدید نمیکند برای شرایط موجود است و اینکه در آینده مخاطره خیلی جدی زیستمحیطی در دریاچه ارومیه ایجاد شود، پیشبینی نمیشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی در واکنش به وجود ۸۰ هزار چاه غیرمجاز در حوزه دریاچه ارومیه گفت: نگاه دریاچه ارومیه باید نگاه فنی باشد؛ متولی چاهها کیست؟ قطعا آمار وزیر نیرو با آمار بنده متفاوت خواهد بود، زیرا او آمار کشوری میگوید و بنده آمار استان را خواهم گفت، از اینرو تعداد چاه غیرمجاز در حوزه دریاچه ارومیه در بخش استان ما امکان ندارد ۸۰ هزار چاه باشد و آمار وزیر نیرو متشکل از تعداد آمار کردستان، آذربایجانغربی و شرقی است.