وزیر جهاد کشاورزی گفت: سیب زمینی کاران سرابی، از حاصل دست رنج خود باید بیشتر بهره‌مند شوند.

لزوم بهره بندی سیب زمینی کاران سرابی از دسترنج خودبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،حجتی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۵۰ درصد سیب زمینی آذربایجان شرقی، در شهرستان سراب تولید می‌شود و سیب زمینی کاران این منطقه از حاصل دست رنج خود باید بیشتر بهره‌مند شوند.


وی درجریان سفر خود به سراب با تاکید بر توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی سیب زمینی در این شهرستان ادامه داد: تاکنون ۲ موافقت نامه برای احداث کارخانه‌های چیپس، سورتینگ و محصولات فرآوری سیب زمینی صادر شده و این طرح‌ها با اعتباری افزون بر ۱۶۰ میلیارد ریال در حال اجرا است.


وی، با اشاره به شرایط اقلیمی و محدودیت فصل کشت در این منطقه گفت: برای پیشگیری از کاهش قیمت در زمان برداشت این محصول، بخشی باید به صورت تازه خوری و فرآوری شده به بازار عرضه شده و بخش عمده آن برای استفاده در فصل زمستان به سردخانه‌ها منتقل شود.


حجتی، در بازدید از مرکز پشتیبانی و مطالعات گاو بومی سرابی هم با تاکید بر ضرورت حفظ و تقویت این نژاد برتر و اصیل ایرانی افزود: از ده‌ها سال پیش، این ذخیره ژنتیکی در این شهرستان، نگهداری و شناسنامه دارشده است.

انتهای پیام/

بهره بندی سیب زمینی کاران سرابی از دسترنج خود

برچسب ها: تولید ، جهادکشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.